ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΤο φθινόπωρο του 2011 ο Κώστας Γιωτάκος συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο της Αναγέννησης.
Η ομάδα θα αγωνιζόταν πλέον στην Δ! εθνική κατηγορία, μετά τον καταστρεπτικό υποβιβασμό της, κατευθείαν από την Β! Εθνική.

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2011-2012
Η Αναγέννηση στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Δ! Εθνικής ξεκίνησε μέτρια και στο τέλος του έτους 2011 βρισκόταν στην έκτη θέση της βαθμολογίας, μακριά από την κορυφή η οποία έδινε την άνοδο στην Γ! Εθνική.
Στις αρχές του 2012 ο Κώστας Γιωτάκος ορίστηκε γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε συνδυασμό με τις μεταγραφές του Δεκεμβρίου καθώς και την παράλληλη αλλαγή προπονητή, η ομάδα με ξέφρενη πορεία κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση και να κερδίσει την άνοδο στην Γ! Εθνική.

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2012-2013
Ο Κώστας Γιωτάκος παρέμεινε γενικός αρχηγός της Αναγέννησης και στον 1o γύρο του πρωταθλήματος της Γ! Εθνικής, η ομάδα βρισκόταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Μετά το νικηφόρο ματς με τον Τύρναβο για την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου ο Κώστας Γιωτάκος παραιτήθηκε εμφατικά από τη θέση του γενικού αρχηγού καθώς και από τη θέση του διοικητικού συμβουλίου, διαφωνώντας ριζικά με τον τρόπο διαχείρισης πολλών πραγμάτων που αφορούσαν το ποδοσφαιρικό και διοικητικό κομμάτι.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Close