ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΑΠΕΕΠ

Σε ένα κατατοπιστικό video, δείτε τα συνηθισμένα λάθη που γίνονται από τους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας σε ότι αφορά τα έγγραφά τους προς τον ΔΑΠΕΕΠ.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η κατάσταση σήμερα, έχει ως εξής:

1. Φαίνεται, ότι τα λάθη καταχώρησης από τον ΔΑΠΕΕΠ είναι πολύ περισσότερα από το …10 τοις χιλίοις που αναφέρεται στο video. Το πιο συνηθισμένο πλέον είναι η μη καταχώρηση του τιμολογίου. Δηλαδή, ενώ μέχρι σήμερα είχαμε άγχος για την έγκαιρη καταχώρηση της φορολογικής ενημερότητας (πρόβλημα το οποίο συνεχίζεται), πλέον υπάρχει θέμα και με την καταχώρηση των τιμολογίων.

2. Η κατάσταση δεν αναμένεται να αλλάξει προς το καλύτερο, ως τα Χριστούγεννα. Τουναντίον μάλιστα, δεδομένου ότι θα έχουμε μείωση υπερημερίας, ενδεχομένως τα λάθη να …επιδεινωθούν!

3. Δηλαδή, για παράδειγμα: Αναρρωτιέμαστε πως θα διεκπεραιωθούν διπλάσια τιμολόγια τον Ιανουάριο 2019, όταν (αναμένουμε) να πληρώνεται ο Νοέμβριος 2018 σε υπερημέρια κάτω των 50 ημερών, που σημαίνει ότι οι γραφειοκρατικές υποχρεώσεις του ΔΑΠΕΕΠ (σε τιμολόγια) θα διπλασιαστούν.

4. Ο Σύνδεσμος θα προσκομίσει έγγραφα Μελών στον ΔΑΠΕΕΠ την ερχόμενη εβδομάδα γύρω στις 12/9. Χέρι με χέρι θα γίνει αυτό. Θα ενημερωθείτε σχετικά τις επόμενες ημέρες, ώστε να αποσταλούν σε μας τα έγγραφα.

ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ, ΑΛΛΟ ΤΟ ….ΑΛΛΟ

Πολλά Μέλη συνεχίζουν να στέλνουν ως “τιμολόγιο” το σημείωμα του ΔΑΠΕΕΠ. Άλλο το σημείωμα, άλλο το τιμολόγιο. Δείτε περισσότερα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button