ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΟΥΣ

ΤΕΛΙΟΓΙΟΡΙΔΟΥΤην αντίδραση της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης προκάλεσε πρωτοσέλιδο εφημερίδας του Σαββατοκύριακου, που απευθύνεται (κυρίως) στον αγροτικό κόσμο .

ΠΡΙΜ ΕΞΟΔΟΥ
Σενάρια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα χαρακτήρισε το θέμα που προέκυψε πριν από λίγες ημέρες, για δήθεν πριμ στους αιγοπροβατοτρόφους για έξοδο από το επάγγελμα, η Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Τελιγιορίδου:
«Καμία σκέψη και καμία συζήτηση δεν υπάρχει ούτε σε επίπεδο της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ, ούτε σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι στηρίζεται η προσπάθεια που γίνεται από τους αιγοπροβατοτρόφους και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου «είναι αποφασισμένη να χτυπήσει την αισχροκέρδεια εναντίον τους, όπως αυτή προκύπτει από την μείωση της τιμής του γάλακτος και τις ελληνοποιήσεις».

Επειδή και στον Σύνδεσμο λάβαμε αντίστοιχα ερωτήματα, έχουμε επιστήσει και παλαιότερα την προσοχή των Μελών μας σε αυτά που διαβάζουν και εμπιστεύονται.
Το κάθε Μέσο ενημέρωσης έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της αξιοπιστίας του και για τον μέσο νου είναι -πλέον- απολύτως ευδιάκριτα τα σύνορα μεταξύ μύθου και αλήθειας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button