ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ = ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ

fake newsΤο απόφθεγμα “Μια εικόνα …χίλιες λέξεις” είναι μια business ατάκα που μηχανεύτηκε πριν 100 χρόνια Αμερικανός διαφημιστής και όχι μια κινέζικη παροιμία, όπως λανθασμένα αναπαράγεται. Ωστόσο ο διαφημιστής δεν είχε προβλέψει την παρουσία του Συνδέσμου. Άρα η ατάκα …καταρρίπτεται σε ότι αφορά την ικανότητά της να αποδώσει το περιεχόμενο της.

Και πάμε στην κατάρριψη:
Αυτό είναι ένα πλάνο, το οποίο δείχνει (υποτίθεται) τον όγκο προσέλευσης στην Γενική Συνέλευση.FAKE NEWSΗ εικόνα λέει ψέματα και τα πραγματικά δεδομένα, έχουν ως εξής:
1. Από τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και την παραμονή, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο, τα Μέλη γνώριζαν ότι θα υπάρχει πολύς κόσμος.
2.  Το αποτέλεσμα ήταν (εώς και) να “τρομοκρατηθούν” εκατοντάδες Μέλη που, είτε παρέμειναν εντελώς εκτός αιθούσης είτε συσσωρεύτηκαν στις καφετέριες της πλ. Συντάγματος.
3. Τρεις φορές κατά την ομιλία του ο Κώστας Σπανούλης ζήτησε συγνώμη για την κατάσταση και το καταγράφουμε, διότι αφορά τα Μέλη που δεν ήταν παρών για να την ακούσουν.
4. Άρα, ομιλούμε για το διπλάσιο ενδιαφέρον από όσα μπορεί να δείξει η εικόνα, η οποία -υπό …ομαλές συνθήκες- θα ήταν περίπου ως εξής:
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣΟΜΙΛΙΕΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑΑΡΓΟΛΙΔΑΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button