Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ 12η AGROTHESSALY – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGROTHESSALY ΛΑΡΙΣΑΣτην 12η agrothessaly που ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες, βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο αρκετά Μέλη του Συνδέσμου.

ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ EUROBANK
Η Eurobank συμμετέχει στην 12η AgroThessaly και στην έκθεση βρέθηκε κλιμάκιο ανώτατων στελεχών της τράπεζας στο οποίο συμμετέχουν ο επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Small Business Segment κ. Δημήτρης Οικονόμου, ο επικεφαλής Τομέα Στρατηγικής & Ανάλυσης, Small Business Segment κ. Παναγιώτης Θεοδώρου και άλλα στελέχη της Eurobank που έχουν σειρά επαφών με φορείς, επιχειρηματίες και αγρότες.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο ο περιφερειακός διευθυντής της Eurobank κ. Γιάννης Τσιανογιάννης, ο επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Small Business Segment κ.Δημήτρης Οικονόμου, με Διοίκηση και Μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών: Κώστας Σπανούλης, Κώστας Γιωτάκος, Δημήτρης Δημογιάννης, Γιάννης Τεμπέλης και Αποστόλης Αρχοντάκης.EUROBANKΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η εφημερίδα “Αγροτική Έκφραση” με την εταιρία “Περιβαλλοντολόγοι” βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου αρκετά Μέλη.
AGROTHESSALYΜεταξύ των ομιλητών, ο σύμβουλος του Υπ. Ενέργειας Δημ. Τσέκερης, ο Χρήστος Αθανασιάδης και η Φωτεινή Κούρου.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΚΕΡΗΣΣύντομη τοποθέτηση έκανε ο Κώστας Σπανούλης.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ AGROTHESSALY


Ετικέτες

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Close