ΠΡΕΒΕΖΑ: ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εκατοντάδες αγρότες με ιδιαίτερη προσήλωση, παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν την ενημερωτική εκδήλωση του Συνδέσμου, την Παρασκευή 19/4 στο Καναλάκι της Πρέβεζας.ΚΑΝΑΛΑΚΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣΉταν μια εκδήλωση η οποία αβίαστα, αβάδιστα και αβασάνιστα είχε όλα τα χαρακτηριστικά μιας μυσταγωγίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 70% της αίθουσα αποτελούνταν από αγρότες που κατά την προσέλευσή τους δεν ήταν Μέλη του Συνδέσμου, ωστόσο 106 από αυτούς προχώρησαν σε εγγραφή μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Από την διοίκηση παρευρέθηκαν οι: Κ. Σπανούλης, Δ. Δημογιάννης, Γ. Μαχάς, Κ. Γιωτάκος, Γ. Παππάς, Γρ. Τζαμαλής, ενώ στο πάνελ βρέθηκε και ο Θεόδωρος Γκρέκος που υποστήριξε οργανωτικά την εκδήλωση.ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΚΡΕΚΟΣ

ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣΠαρευρέθηκαν και μίλησαν ο δήμαρχος κ. Νάστος, ο πρ. Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δ. Μελάς και η πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου κ. Μυρτώ Λύκα.

Συνωστισμό -δυστυχώς- για μία ακόμα είχαμε και εκτός αιθούσης αφού υπολογίζεται ότι γύρω στα 100 άτομα δεν χώρεσαν στην αίθουσα και παρακολούθησαν την εκδήλωση από τις δύο εισόδους.  ΠΡΕΒΕΖΑ

Ετικέτες

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Close