Krannich Solar: Συμφωνία προμήθειας Φ/Β σταθμών συνολικής ισχύος 1,5ΜWp με LUXOR & Fronius

Η Krannich Solar, Γερμανική εταιρεία με εξειδίκευση και εμπειρία 24 ετών στη χονδρική προμήθεια φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό και το δίκτυο συνεργατών της στην Ελλάδα και την Κύπρο σχετικά με την επικύρωση νέας συμφωνίας για την προμήθεια κορυφαίου φ/β εξοπλισμού σε δύο φωτοβολταϊκούς σταθμούς ισχύος 1MWp & 500kWp αντίστοιχα, ιδιοκτησίας της εταιρείας ΝΙΚΗ ΠΑΤΙΔΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Πιο συγκεκριμένα, η Krannich Solar ανέλαβε την προμήθεια 4.545 πολυκρυσταλλικών φωτοβολταϊκών πάνελ 72 κυψελών LUXOR LX-330P/72+ και 48 μετατροπέων ρεύματος Fronius ECO 27.0-3-S.

Η μακροχρόνια επιτυχημένη παρουσία της Krannich Solar στην τοπική αγορά σε συνδυασμό με τη δοκιμασμένη λύση των φωτοβολταϊκών πάνελ του κορυφαίου Γερμανικού κατασκευαστικού οίκου LUXOR SOLAR GmbH με 300MWp υπάρχουσα εγκατεστημένη ισχύ σε Ελλάδα & Κύπρο και η τεχνολογία αιχμής των πρωτοποριακών προϊόντων της Fronius, αποτέλεσαν τα κύρια εχέγγυα της επικύρωσης της συμφωνίας.
Σχετικά με την Krannich Solar:

Η Krannich Solar με τη δυναμική της παρουσία από το 1995 στην παγκόσμια αγορά ηλιακής ενέργειας, συμβάλλει ενεργά στην προώθηση της φωτοβολταϊκής τεχνολογίας. Η παροχή εξειδικευμένων λύσεων, η συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς οίκους που παρέχουν επώνυμα και αξιόπιστα προϊόντα και οι άριστα οργανωμένες αποθήκες, καθιστούν την Krannich Solar ιδανικό και αξιόπιστο προμηθευτή για κάθε επαγγελματία.
Η ραγδαία ανάπτυξη της Krannich Solar οδήγησε σε σύντομο χρονικό διάστημα στην ίδρυση 24 υποκαταστημάτων σε 18 χώρες όπου σήμερα απασχολούνται περισσότερα από 340 έμπειρα στελέχη.
Τα τελευταία δέκα χρόνια ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αυξάνεται συνεχώς, με την Krannich Solar να κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους προμηθευτές φωτοβολταϊκού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας προμηθεύσει το παγκόσμιο δίκτυο διανομής της με φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος άνω των 3,5GWp.

Σχετικά με την LUXOR:

Η LUXOR Solar GmbH είναι Γερμανική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2004 και εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την παραγωγή φωτοβολταϊκών πάνελ, τηρώντας με πλήρη υπευθυνότητα όλους τους κανόνες καινοτομίας και προστασίας του περιβάλλοντος. Η εταιρεία στεγάζει την έδρα της στην Στουτγάρδη (Νότια Γερμανία), όπου και λαμβάνουν μέρος όλα τα στάδια της έρευνας για τον σχεδιασμό φωτοβολταϊκών πάνελ υψηλής απόδοσης. Η κατασκευή ενός πάνελ υψηλής απόδοσης προϋποθέτει την τήρηση αυστηρών κανόνων κατά την διάρκεια όλων των σταδίων παραγωγής.

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ LUXOR χαρακτηρίζονται για την υψηλή απόδοση τους εξαιτίας της κατά 4% αυξημένης επιφάνειας των κυψελών τους, με αποτέλεσμα την επίτευξη αυξημένης ισχύος έως και 6,5Wp σε σχέση με την ονομαστική τους ισχύ. Η ποιότητα των πάνελ LUXOR ενισχύεται από την εργοστασιακή εγγύηση προϊόντος διάρκειας 15 ετών και από τη γραμμική εγγύηση ισχύος διάρκειας 25 ετών. Οι συνεχείς μετρήσεις των τεχνικών χαρακτηριστικών του κάθε φωτοβολταϊκού πάνελ LUXOR ξεχωριστά, διασφαλίζουν τους κανόνες ποιότητας της Γερμανικής εταιρείας. Ανεξάρτητα ινστιτούτα όπως το TÜV, το Fraunhofer Institut für Solare Energie-systeme (ISE) και το Photovoltaik – Institut Berlin (PI) εγγυώνται την άριστη ποιότητα των πάνελ, μέσα από συνεχείς ελέγχους στην απόδοση, στους συντελεστές θερμοκρασίας και στα υλικά κατασκευής αυτών.

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ LUXOR περνούν από επιπλέον ποιοτικούς ελέγχους μέσω ειδικής διεργασίας σχετικά με ενδεχόμενες μικροσκοπικές σχισμές στις φωτοβολταϊκές κυψέλες, όπως επίσης και από θερμογραφική ανίχνευση για ενδεχόμενα βραχυκυκλώματα και αστοχίες επαφών. Για την μέγιστη εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας των πάνελ LUXOR κατά την διαδικασία της παραγωγής, η Γερμανική εταιρεία εισήγαγε και την πιστοποίηση των “Identity Components”. Με αυτή την μέθοδο η ποιότητα του προϊόντος αποδεικνύεται με ένα ορατό υδατογράφημα. Η διαδικασία λειτουργεί σαν “Identity – Backsheet” σχετικά με τον κατασκευαστή, την ημερομηνία εισαγωγής και τον αριθμό της παρτίδας. Η ιδέα της συγκεκριμένης διαδικασίας βασίζεται στην δυνατότητα εντοπισμού των στοιχείων που μπορούν να βοηθήσουν στην περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης των φωτοβολταϊκών πάνελ.

Σχετικά με την Fronius:

Πάθος για νέες τεχνολογίες, εντατική ερευνητική δραστηριότητα και επαναστατικές λύσεις: αυτά αντιπροσωπεύει η Fronius από το 1945. Ως ηγέτης της τεχνολογίας αναζητά, αναπτύσσει και υλοποιεί καινοτόμες μεθόδους για τον έλεγχο της ενέργειας για την τεχνολογία συγκόλλησης, τα φωτοβολταϊκά συστήματα και την τεχνολογία φόρτισης συσσωρευτών. Αναζητοά νέους δρόμους, επιχειρεί τα δύσκολα και κάνει δυνατό αυτό που για άλλους φαίνεται αδύνατο. Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους λόγους για τους οποίους η Fronius είναι παγκόσμιος ηγέτης της καινοτομίας και της τεχνολογίας. Χάρη σε ένα ξεκάθαρο όραμα, ένα ακούραστο εφευρετικό πνεύμα και μια βαθιά συνείδηση της ποιότητας μετακινεί συχνά τα όρια του εφικτού και δημιουργεί τάσεις που αλλάζουν την αγορά. Στον κλάδο Perfect Welding δίνει έμφαση στην παραγωγή του τέλειου ηλεκτρικού τόξου για μια σταθερά υψηλή ποιότητα συγκόλλησης. Οι κλάδοι Solar Energy και Perfect Charging εστιάζουν στην αξιόπιστη και ολοκληρωμένη τροφοδοσία ηλεκτρικής ενέργειας 24 ώρες το 24ωρο.

Τα πρωτοποριακά προϊόντα της Fronius εντυπωσιάζουν χάρη στην υπερσύγχρονη τεχνολογία και την υψηλή ποιότητα, και κερδίζουν έτσι την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση των πελατών της για πολλές γενεές. Διακρίνονται για την βιωσιμότητά τους, αυξάνουν την παραγωγικότητα και την ενεργειακή απόδοση, μειώνοντας παράλληλα τα λειτουργικά έξοδα. Για τους πελάτες αυτό αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη και επιτυχημένη εξέλιξη. Η Fronius έχει 24 θυγατρικές εταιρείες σε τέσσερις ηπείρους και όμως παραμένει μια εταιρεία διοικούμενη από τον ιδιοκτήτη της, η οποία συνδυάζει τις αξίες μιας οικογενειακής επιχείρησης με τοπικές ρίζες με τα οράματα μιας πολυεθνικής εταιρείας.
Επικοινωνία:
e-mail: sales@gr.krannich-solar.com
Krannich Solar (Αθήνα) Krannich Solar (Θεσσαλονίκη)
Λεωφ. Συγγρού 336 Σταδίου 40
Τ.Κ. 17673 Καλλιθέα Τ.Κ. 57009 Καλοχώρι
Τηλ.: 210 9531040 Τηλ.: 2310 751960

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button