ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥ: ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ KRANNICH – VIDEO

Το afo.gr βρέθηκε στις αποθήκες της Εταιρίας εμπορίας μηχανολογικού εξοπλισμού φωτοβολταϊκών
ΚΡΑNNICH SOLAR

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

φωτοβολταϊκαΣτις 29/1/2019 ανακοινώθηκε η συνεργασία του Συνδέσμου με την Krannich για την αγορά από τα Μέλη διαφόρων υλικών και ανταλλακτικών για το φωτοβολταϊκό.
Ενδεικτικά: Φωτοβολταϊκά πάνελ, Inverter, Βάσεις στήριξης, Μετατροπείς ρεύματος, Συστήματα επικοινωνίας, Καλώδια και ακροδέκτες, Βελτιστοποιητές ισχύος.
Επί της ουσίας, η έναρξη αυτής της συνεργασίας αφορούσε την ένταξη των αγροτικών φωτοβολταϊκών στον Ν. 4206, για το οποίο η Διοίκηση του Συνδέσμου ήταν απόλυτα πεπεισμένη, κάτι που επιβεβαιώθηκε 2 μήνες αργότερα!

ΣΤΑ Φ/Β ΑΠΟ ΤΟ 1995 - ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007

Όλα ξεκίνησαν από μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1995 και οι δραστηριότητές της βασίστηκαν στην πράξη και όχι στη θεωρία: μέχρι το 2000 ο Kurt Krannich επιδιώκοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, εγκαθιστούσε ο ίδιος φωτοβολταϊκά συστήματα στεγών. Την ίδια περίοδο συμμετείχε σε ερευνητική εργασία του ινστιτούτου Fraunhofer, του πλέον δημοφιλούς ερευνητικού οργανισμού στην Ευρώπη, για την ανάπτυξη φωτοβολταϊκών πάνελ.
Η Krannich Solar εξελίχθηκε γρήγορα σε μία εξειδικευμένη εταιρεία χονδρικής πώλησης φωτοβολταϊκού εξοπλισμού.

      ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Το 2007 ιδρύθηκε η Ελληνική Krannich Solar Μ.Ε.Π.Ε. με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, όπου μισθώθηκε ένα κτίριο αποθήκης και γραφείων συνολικής επιφάνειας 650 τ.μ. Το 2009 ιδρύθηκε το υποκατάστημα της Krannich Solar στην Αθήνα για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στη Νότιο Ελλάδα και τα νησιά.

ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...;

Ας δούμε λοιπόν ποιους και τι αφορά αυτή η συνεργασία του Συνδέσμου:
Αφορά -προφανώς- τα Μέλη του Συνδέσμου. Η Εταιρία λαμβάνει από τον Σύνδεσμο, έγγραφο επιβεβαίωσης τακτοποιημένου Μέλους για κάθε παραγγελία που γίνεται.
Ήδη, για εκατοντάδες περιπτώσεις Μελών όπου προέκυψε αγορά ανταλλακτικών για τα υφιστάμενα φωτοβολταϊκά, έχει επιβεβαιωθεί η οικονομική πολιτική της Εταιρίας για τα Μέλη.

Το κόστος του εξοπλισμού για τα νέα φωτοβολταϊκά στο οποίο εμπλέκεται η Krannich (πάνελ, Ινβέρτερ κλπ) αποτελεί το 62% του συνολικού κόστους.

Λόγω πολλών ερωτημάτων, τονίζουμε, ότι η Εταιρία δεν εμπλέκεται με Βάσεις. Είναι ένας τομέας όπου είναι σε εξέλιξη, διερεύνηση του Συνδέσμου.ΑΠΟΘΗΚΗ KRANNICH

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Με αίτημα μέσω μιας απλής φόρμας που θα βρείτε εδώ, η Εταιρία επικοινωνεί μαζί σας.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καταχώρηση των φορολογικών στοιχείων (άπαξ, μία και μόνο φορά), πράγμα που το 70% των Μελών έχει ήδη κάνει. Και αυτή η διαδικασία είναι στην σελίδα της φόρμας παραγγελίας.

Εντός του Νοεμβρίου 2019 θα καταχωρήσουμε στο afo.gr μια λίστα με 4-5 ενδεικτικές επιλογές, για συνολικό κόστος μηχανολογικού εξοπλισμού, σε φωτοβολταϊκή μονάδα 100kw, 400kw και 500kw
afo grΆρα, δεν υπάρχει λόγος να απασχολείτε τώρα την Εταιρία σε θεωρητικό επίπεδο (κουβεντολόι!), εφόσον η πρόθεσή σας για υλοποίηση (κατασκευή) φ/β μονάδας θα τρέξει μετά τον Απρίλιο του 2020 (το 99% των περιπτώσεων των Μελών).

ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ KRANNICH - VIDEO

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣΤα κέρδη της Εταιρίας από την συνεργασία με τον Σύνδεσμο, είναι -τουλάχιστον- τρία:
1. Απευθύνεται σε μια μάζα επενδυτών που έχουν -κατά βάση- την γνώση του αντικειμένου και την σοβαρότητα επί της συζητήσεως, άρα δεν “χάνονται” ώρες ατέρμονων συζητησεων με έωλη κατάληξη.
2. Κερδίζει μια μεγάλη μερίδα κόσμου, όπου θα προέκυπτε αγορά από άλλες πηγές, (εμπορικών) συμφερόντων άλλων ατόμων και ουδόλως των Μελών και της Krannich.
3. Πολύ σημαντικό: Γνωρίζει 3 μήνες νωρίτερα τις ουσιαστικές προθέσεις αγοράς και μάλιστα επί συγκεκριμένων αντικειμένων (πάνελ, Inverter κλπ), άρα αποφεύγει το μεγάλο στοκ, που γνωρίζουμε πόσο δαπανηρό είναι για τις εταιρίες. Όλα αυτά βέβαια ενώ -όπως θα δείτε στις εικόνες- οι αποθήκες της Krannich καθώς και οι εξωτερικοί χώροι, είναι αυτή την ώρα γεμάτοι.
Πριν λίγες ημέρες η camera του afo.gr βρέθηκε στο Καλοχώρι:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button