Krannich: Ετήσιο συμβόλαιο προμήθειας φ/β πάνελ συνολικής ισχύος 220MWp σε Ελλάδα & Κύπρο

Η Krannich Solar, Γερμανική εταιρεία με εξειδίκευση και εμπειρία 25 ετών στη χονδρική προμήθεια φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό και το δίκτυο συνεργατών της στην Ελλάδα και την Κύπρο σχετικά με την επικύρωση νέας συμφωνίας με τη διεθνούς φήμης Γερμανική κατασκευάστρια εταιρεία LUXOR Solar GmbH, για την διανομή φωτοβολταϊκών πάνελ LUXOR συνολικής ισχύος 220MWp κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους.

Η ραγδαία αύξηση της ζήτησης ποιοτικού φωτοβολταϊκού εξοπλισμού και η εγγύηση που παρέχει το όνομα της Krannich Solar αποτέλεσαν τα κύρια αίτια επικύρωσης μιας εκ νέου αξιοσημείωτης συμφωνίας μεταξύ των δύο κορυφαίων Γερμανικών εταιρειών, οι οποίες επί σειρά ετών πρωτοστατούν στις αγορές της Ελλάδος και της Κύπρου, επιτυγχάνοντας την προμήθεια φωτοβολταϊκών συλλεκτών LUXOR συνολικής ισχύος άνω των 450MWp μέσω του εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών της Krannich Solar.

Η Krannich Solar αποτελεί εξουσιοδοτημένο διανομέα των προϊόντων LUXOR στην Ελληνική επικράτεια, την Κύπρο και τα Βαλκάνια με εγγυημένο απόθεμα εμπορευμάτων στις κεντρικές αποθήκες στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και δύναται να καλύψει τις άμεσες ανάγκες των συνεργατών της.

Σχετικά με την Krannich Solar:

Η Krannich Solar με τη δυναμική της παρουσία από το 1995 στην παγκόσμια αγορά ηλιακής ενέργειας, συμβάλλει ενεργά στην προώθηση της φωτοβολταϊκής τεχνολογίας. Η παροχή εξειδικευμένων λύσεων, η συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς οίκους που παρέχουν επώνυμα και αξιόπιστα προϊόντα και οι άριστα οργανωμένες αποθήκες, καθιστούν την Krannich Solar ιδανικό και αξιόπιστο προμηθευτή για κάθε επαγγελματία.

Η ραγδαία ανάπτυξη της Krannich Solar οδήγησε σε σύντομο χρονικό διάστημα στην ίδρυση 24 υποκαταστημάτων σε 18 χώρες όπου σήμερα απασχολούνται περισσότερα από 450 έμπειρα στελέχη.

Τα τελευταία δέκα χρόνια ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αυξάνεται συνεχώς, με την Krannich Solar να κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους προμηθευτές φωτοβολταϊκού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας προμηθεύσει το παγκόσμιο δίκτυο διανομής της με φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος άνω των 5GWp.

Στις 29/1/2019 ανακοινώθηκε η συνεργασία του Συνδέσμου με την Krannich για την αγορά από τα Μέλη διαφόρων υλικών και ανταλλακτικών για το φωτοβολταϊκό.
Ενδεικτικά: Φωτοβολταϊκά πάνελ, Inverter, Βάσεις στήριξης, Μετατροπείς ρεύματος, Συστήματα επικοινωνίας, Καλώδια και ακροδέκτες, Βελτιστοποιητές ισχύος.
Στην πορεία, διαπιστώθηκε εν τοις πράγμασι (με αγορές που πραγματοποίησαν τα Μέλη) ότι οι οικονομικές διαφορές σε σχέση με την προγενέστερη κατάσταση έφταναν στο 32%
Η συνεργασία έχει πολύ μεγάλη σημασία για την δημιουργία των νέων φωτοβολταϊκών (2020-2025), αφού η προμήθεια των Μελών μπορεί να γίνει απ’ ευθείας -μέσω της συμφωνίας του Συνδέσμουχωρίς να μεσολαβήσει εμπορικό κέρδος άλλων, σε βάρος των Μελών.
Σχετικά με την LUXOR:

Η LUXOR Solar GmbH είναι Γερμανική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2004 και εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την παραγωγή φωτοβολταϊκών πάνελ, τηρώντας με πλήρη υπευθυνότητα όλους τους κανόνες καινοτομίας και προστασίας του περιβάλλοντος. Η εταιρεία στεγάζει την έδρα της στην Στουτγάρδη (Νότια Γερμανία), όπου και λαμβάνουν μέρος όλα τα στάδια της έρευνας για τον σχεδιασμό φωτοβολταϊκών πάνελ υψηλής απόδοσης. Η κατασκευή ενός πάνελ υψηλής απόδοσης προϋποθέτει την τήρηση αυστηρών κανόνων κατά την διάρκεια όλων των σταδίων παραγωγής.

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ LUXOR χαρακτηρίζονται για την υψηλή απόδοση τους εξαιτίας της κατά 4% αυξημένης επιφάνειας των κυψελών τους, με αποτέλεσμα την επίτευξη αυξημένης ισχύος έως και 6,5Wp σε σχέση με την ονομαστική τους ισχύ. Η ποιότητα των πάνελ LUXOR ενισχύεται από την εργοστασιακή εγγύηση προϊόντος διάρκειας 15 ετών και από τη γραμμική εγγύηση ισχύος διάρκειας 25 ετών. Οι συνεχείς μετρήσεις των τεχνικών χαρακτηριστικών του κάθε φωτοβολταϊκού πάνελ LUXOR ξεχωριστά, διασφαλίζουν τους κανόνες ποιότητας της Γερμανικής εταιρείας. Ανεξάρτητα ινστιτούτα όπως το TÜV, το Fraunhofer Institut für Solare Energie-systeme (ISE) και το Photovoltaik – Institut Berlin (PI) εγγυώνται την άριστη ποιότητα των πάνελ, μέσα από συνεχείς ελέγχους στην απόδοση, στους συντελεστές θερμοκρασίας και στα υλικά κατασκευής αυτών.

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ LUXOR περνούν από επιπλέον ποιοτικούς ελέγχους μέσω ειδικής διεργασίας σχετικά με ενδεχόμενες μικροσκοπικές σχισμές στις φωτοβολταϊκές κυψέλες, όπως επίσης και από θερμογραφική ανίχνευση για ενδεχόμενα βραχυκυκλώματα και αστοχίες επαφών. Για την μέγιστη εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας των πάνελ LUXOR κατά την διαδικασία της παραγωγής, η Γερμανική εταιρεία εισήγαγε και την πιστοποίηση των “Identity Components”. Με αυτή την μέθοδο η ποιότητα του προϊόντος αποδεικνύεται με ένα ορατό υδατογράφημα. Η διαδικασία λειτουργεί σαν “Identity – Backsheet” σχετικά με τον κατασκευαστή, την ημερομηνία εισαγωγής και τον αριθμό της παρτίδας. Η ιδέα της συγκεκριμένης διαδικασίας βασίζεται στην δυνατότητα εντοπισμού των στοιχείων που μπορούν να βοηθήσουν στην περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης των φωτοβολταϊκών πάνελ.

Επικοινωνία:

e-mail: sales@gr.krannich-solar.com

Krannich Solar (Αθήνα) Krannich Solar (Θεσσαλονίκη)

Λεωφ. Συγγρού 336 Σταδίου 40

Τ.Κ. 17673 Καλλιθέα Τ.Κ. 57009 Καλοχώρι

Τηλ.: 210 9531040 Τηλ.: 2310 751960

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button