Θεσσαλονίκη: Περιορισμός της κυκλοφορίας στην παραλία της πόλης
Θεσσαλονίκη: Περιορισμός της κυκλοφορίας στην παραλία της πόλης
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά από τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στο σημείο όπου αρκετοί πολίτες έκαναν τη βόλτα τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί συνωστισμός, κατέθεσε αίτημα για άρση της κυκλοφορίας στην παραλία της πόλης.
Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο Mega, κατά τη συνομιλία του με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκο Χαρδαλιά, υπέβαλε αίτημα για απαγόρευση της κυκλοφορίας στην παραλία της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα τις καθημερινές από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 8 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

*Τζιτζικώστας:
Μόνη λύση το κλείσιμο της παραλίας*Μετά τις σημερινές εικόνες από τη γεμάτη Παραλία της Θεσσαλονίκης το κλείσιμό της είναι μονόδρομος.
Συμφωνήσαμε με τον κ. Ζέρβα να προχωρήσουμε στο μέτρο αυτό με ισχύ από αύριο το μεσημέρι. Χρέος μας να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να διαφυλάξουμε την υγεία των συμπολιτών μας.
https://twitter.com/tzitzikostas/status/1244724520126238732?s=20*ΓΓΠΠ: Περιορισμός κίνησης πολιτών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης*Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειου Παπαγεωργίου και κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, αποφασίζεται ο περιορισμός κίνησης πολιτών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 14:00 έως 08:00 (επόμενη πρωινή) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Η έναρξη ισχύος της απόφασης είναι από την 14:00 ώρα της 31/03/2020 και ισχύει για δεκατέσσερις (14) ημέρες.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά την ανωτέρω απόφαση δήλωσε: «Παρά τις αλλεπάλληλες συστάσεις για περιορισμένες και μόνο για ζωτικής ανάγκης μετακινήσεις, δυστυχώς η έκκλησή μας δεν έγινε αντιληπτή. Η μη τήρηση των μέτρων και των κανόνων περιορισμένης μετακίνησης φέρνει νέα, δυστυχώς πιο αυστηρά μέτρα».
*Ζέρβας:
Δεν θα αφήσω τη Θεσσαλονίκη να εκτεθεί σε κίνδυνο*«Δεν θα αφήσω την πόλη να εκτίθεται σε οποιονδήποτε κίνδυνο», δήλωσε νωρίτερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, αναφορικά με τον συνωστισμό που καταγράφηκε, σήμερα, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, παρά τα απαγορευτικά μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.
«Σήμερα είχαμε μια συζήτηση με τον κ. Χαρδαλιά για το πρόβλημα της Νέας Παραλίας», ανέφερε ο κ. Ζέρβας, τονίζοντας πως θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις τόσο για το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης όσο και για άλλες παρόμοιες περιοχές της χώρας, όπου παρατηρείται συνωστισμός με την άνοδο της θερμοκρασίας.
«Εφόσον δεν μπορεί να βρεθεί μία λύση, τότε θα πάμε στο "plan B" και θα υπάρξει απαγόρευση και περιορισμός στη Νέα Παραλία.
Την κλείνουμε και τελείωσε», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δήμου Θεσσαλονίκης για τα μέτρα στην παραλία θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του δημάρχου με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή και τη δημοτική αστυνομία.
Σε ρεπορτάζ στο ΟΠΕΝ δεκάδες πολίτες βγήκαν στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Δευτέρας 30/3. Ο διευθυντής Δημόσιας Υγείας δήλωσε χαρακτηριστικά πως «αυτές οι συμπεριφορές είναι επικίνδυνες και πρέπει ο καθένας μόνος του να ανακαλέσει τον εαυτό του στην τάξη».
ΚΕΔΕ: Πρόταση για κατάθεση του 50% των μισθών των δημάρχων κατά του κορονοϊού
ΚΕΔΕ: Πρόταση για κατάθεση του 50% των μισθών των δημάρχων κατά του κορονοϊού
Πρόταση να καταθέσουν όλοι οι δήμαρχοι της χώρας το 50% των αποδοχών τους, για τους επόμενους δυο μήνες, στον κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του κορονοϊού Covid-19, καταθέτει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Δημήτρης Παπαστεργίου.
Σε ανακοίνωσή του, τονίζει, ότι αυτήν την πρόταση του θα θέσει στο ΔΣ της ΚΕΔΕ, που θα συνεδριάσει μεθαύριο, Τετάρτη.«Η κίνηση μας, τονίζει, είναι καθαρά συμβολική, αφού όλοι γνωρίζουν πως οι αμοιβές των αιρετών της Αυτοδιοίκησης, είναι σημαντικά χαμηλότερες από αυτούς που απολαμβάνουν οι θεσμικοί εκπρόσωποι άλλων βαθμίδων του πολιτικού μας συστήματος.
Όμως αυτή που είναι ουσιαστική, είναι η δέσμευσή μας πως σε αυτήν την υγειονομική κρίση, κανένας πολίτης δεν θα είναι μόνος».
Εξάλλου, νωρίτερα ο δήμαρχος Αθηναίων, έκανε γνωστό ότι προσφέρει το 50% του μισθού του γι' αυτόν τον σκοπό.
«Είναι το λιγότερο που μπορώ να προσφέρω» τονίζει , υπογραμμίζοντας ότι «το μέγιστο είναι να είμαστε όλοι εδώ, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, όσες και όποιες έχει ο καθένας, και στο τέλος να νικήσουμε. Όλοι. Γιατί αυτή η πληγή δεν είναι δική του, δική της ή δική τους.
Είναι δική μας».
Ο δήμαρχος Αθηναίων, με αυτό τον τρόπο, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα Μητσοτάκη, το οποίο ήταν το εξής:
«Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.
Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού.
Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του.
Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».
Περιφέρεια Αττικής: 500.000 μάσκες στα μέσα της εβδομάδας
Περιφέρεια Αττικής:
500.000 μάσκες στα μέσα της εβδομάδας
Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, υπογράμμισε στους χωρικούς και θεματικούς αντιπεριφερειάρχες στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με αντικείμενο την ενίσχυση της επικοινωνίας των δράσεων της Περιφέρειας για τη στήριξη των πολιτών, ότι «με συνεχείς καινοτόμες δράσεις και παρεμβάσεις στηρίζουμε τους πολίτες, συνδράμοντας στην εθνική προσπάθεια.
Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς».
Στη σύσκεψη παραβρέθηκε η αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μ. Κουρή και ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας, Γιάννης Σελίμης, ο οποίος ενημέρωσε για σειρά παρεμβάσεων που προγραμματίζονται με στόχο την καλύτερη διοικητική λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας.
Ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι η Περιφέρεια με συγκεκριμένες παρεμβάσεις συνδράμει αποτελεσματικά στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.
Σε αυτό το πλαίσιο αναφέρθηκε στην άμεση ανταπόκριση που υπήρξε στα αιτήματα δημόσιων φορέων για την πραγματοποίηση απολυμάνσεων από συνεργεία της Περιφέρειας σε κτίρια και δημόσιες δομές, τονίζοντας στους αντιπεριφερειάρχες, πως οφείλουν να ανταποκριθούν στα ανάλογα αιτήματα που πιθανώς θα δέχονται από δημόσιες υπηρεσίες.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας να θέσει σε εφαρμογή το τετραψήφιο τηλεφωνικό κέντρο 1110 για την υποστήριξη των πολιτών σε ιατρικά, κοινωνικά και άλλα ζητήματα, επισημαίνοντας ότι μέχρι στιγμής οι κλήσεις που απαντήθηκαν και εξυπηρετήθηκαν ξεπέρασαν τις 30.000. Έμφαση έδωσε και στην πρωτοβουλία για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, καθώς μέχρι σήμερα πάνω από 40.000 μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, έχουν δηλώσει συμμετοχή.*Νέες καινοτόμες δράσεις της Περιφέρειας στην υπηρεσία των πολιτών*Επιπλέον, αναφέρθηκε στη νέα ψηφιακή υπηρεσία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και επιχειρήσεων, τον Ψηφιακό Βοηθό της Περιφέρειας Αττικής, ο οποίος θα παρέχει με αυτόματο και εύκολο τρόπο πληροφορίες για τον COVID-19 καθώς και για τις υπηρεσίες και τις δομές της Περιφέρειας, αλλά και στη νέα πλατφόρμα που θέτει στη διάθεση των πολιτών η Περιφέρεια και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα να εκτιμάται ο κίνδυνος κάποιος να έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό προκειμένου να αναζητήσει ιατρική βοήθεια.
Ιδιαίτερα εστίασε στην πρωτοβουλία διοργάνωσης του πρώτου απομακρυσμένου μαραθωνίου καινοτομίας antivirus crowdhackathon για ψηφιακές εφαρμογές και μεθοδολογίες για την οικονομία και την κοινωνία που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πανδημίας, η οποίος θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και παραγωγικών και συλλογικών φορέων της οικονομίας και της κοινωνίας.
Όπως ανέφερε ο κ. Πατούλης ήδη έχουν ανταποκριθεί 200 ομάδες νέων, στην πρόσκληση συμμετοχής που απεύθυνε η Περιφέρειας, ενώ ολοένα αυξάνεται και το ενδιαφέρον δημόσιων φορέων για συμμετοχή στη διοργάνωση.Σε ό,τι αφορά τις σοβαρές ελλείψεις που παρατηρούνται σε μάσκες, αντισηπτικά και γάντια ο κ. Πατούλης διαμήνυσε στους αντιπεριφερειάρχες πως η Περιφέρεια έχει προμηθευτεί επαρκή ποσότητα γαντιών, ενώ έχει δεσμεύσει 500.000 μάσκες, τις οποίες αναμένεται να παραλάβει στα μέσα της εβδομάδας.
Τους ζήτησε δε, να επικοινωνησουν με τους δήμους για την κατσγραφή των αναγκών και των καταμερισμό των υλικώνΟ κ. Πατούλης με αφορμή την αδυναμία εκτέλεσης των συσσιτίων, προανήγγειλε ότι αύριο σε τηλεδιάσκεψη με τον υπ. Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο και τους δήμους, θα συντονίσουν την παροχή άνω των 30.000 γεύματα σε ευπαθείς ομάδες.
Τέλος, χαρακτήρισε κρίσιμο το ζήτημα της αιμοδοσίας, στο οποίο ήδη συμμετέχουν 58 δήμοι και ζητηζε αυστηρότερη επιτήρηση στη λειτουργία των λαικών αγορών.
Αποχαιρετούν τον Μανώλη Γλέζο με χειροκροτήματα στα μπαλκόνια (vid)
Βγήκαν στα μπαλκόνια και αποχαιρετούν τον Μανώλη Γλέζο με χειροκροτήματα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα μέσω των social media.Πολλοί ήταν οι πολίτες που βγήκαν στα μπαλκόνια και χειροκρότησαν για τον Μανώλη Γλέζο.
Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μέσω social media και το χειροκρότημα ήταν παρατεταμένο.
Χειροκρότησαν στις 9 το βράδυ στα μπαλκόνια μαζί με τραγούδια και την ιαχή «Αθάνατος».
Δείτε μερικά από τα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media.{https://twitter.com/GiannisTranos/status/1244686817775017985?s=20}Η ανακοίνωση της οικογένειας του Μανώλη Γλέζου μανωλης γλεζος κηδεια
Η κηδεία του Μανώλη Γλέζου θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως οι συνθήκες επιβάλλουν.
Στην ανακοίνωση της οικογένειάς του αναφέρεται:«Ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς, o αγωνιστής Μανώλης Γλέζος έφυγε σήμερα Δευτέρα 30 Μάρτη από την ζωή. Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, στο οποίο είχε νοσηλευτεί πολλές φορές στο παρελθόν, καθώς και τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, για τις άοκνες προσπάθειές τους, τις τελευταίες μέρες της ζωής του.
Η κηδεία του Μανώλη Γλέζου, λόγω των περιορισμών που ισχύουν, θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Γνωρίζουμε ότι οι σκέψεις των ανθρώπων που τον γνώρισαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, των φίλων του, των συναγωνιστών του, των συγγενών του και των συγχωριανών του, τον συντροφεύουν», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της οικογένειας του Μ. Γλέζου.
Τέλος, η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνου να γίνει δωρεά στη Βιβλιοθήκη Νίκου Ν. Γλέζου στ' Απεράθου (Τράπεζα Εurobank, Αρ. Λογαριασμού: 0026-0244-12-0201196948 IBAN GR6202602440000120201196948)».
Διαβάστε επίσης:
Δείτε το σκίτσο από τον Κώστα Κουφογιώργο για τον Μανώλη ΓλέζοΜητσοτάκης για Γλέζο: Το έθνος χαμηλώνει τις σημαίες του για να περάσει ένας μεγάλος Έλληνας
Ερντογάν: Δωρίζει μισθό 7 μηνών κατά του κορονοϊού - «Η Τουρκία πρέπει να συνεχίσει να παράγει»
Ερντογάν: Δωρίζει μισθό 7 μηνών κατά του κορονοϊού - «Η Τουρκία πρέπει να συνεχίσει να παράγει»
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ότι η Τουρκία πρέπει να συνεχίσει την παραγωγή και να «συνεχίσει να δουλεύει» εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού για να στηρίξει τις εξαγωγές και να διατηρήσει τον εφοδιασμό βασικών αγαθών.
Την ίδια ώρα, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην χώρα ξεπέρασε τα 10.000. Η Άγκυρα έχει λάβει αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό κοινωνικών επαφών για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού μετά την επιβεβαίωση του πρώτου κρούσματος πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.
Ωστόσο, η κυβέρνηση μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει στην επιβολή κατ’οίκον περιορισμού σε όλη τη χώρα.
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα ανέρχεται μέχρι στιγμής σε 10.827, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κότζα, ενώ 168 άνθρωποι έχουν πεθάνει από την ασθένεια.
Μιλώντας μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία πρέπει να συνεχίσει να παράγει και επανέλαβε την έκκληση προς τους πολίτες να μπαίνουν αυτοβούλως σε καραντίνα.
«Το πλέον σημαντικό ευαίσθητο σημείο τώρα είναι να συνεχίσουμε την παραγωγή για να διατηρήσουμε τον εφοδιασμό βασικών αγαθών και να στηρίξουμε τις εξαγωγές.

Η Τουρκία είναι μια χώρα που χρειάζεται να συνεχίσει την παραγωγή και να συνεχίσει να λειτουργεί υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και καταστάσεις».
Παράλληλα ξεκίνησε μια εκστρατεία συλλογής δωρεών από πολίτες για όσους έχουν ανάγκη, λέγοντας ότι ο ίδιος δωρίζει τον δικό του μισθό επτά μηνών για τον σκοπό και ότι η εκστρατεία έχει ήδη αντλήσει 11 εκατομμύρια δολάρια.
Η Τουρκία έχει θέσει 41 κατοικημένες περιοχές σε καραντίνα για να περιορίσει την εξάπλωση του ιού, δήλωσε ο πρόεδρος.
Η Άγκυρα έχει αναστείλει όλες τις διεθνείς πτήσεις, έχει περιορίσει τα ταξίδια στο εσωτερικό της χώρας, σχολεία, μπαρ και καφετέριες είναι κλειστά, έχουν απαγορευτεί μαζικές προσευχές και αθλητικές εκδηλώσεις.
Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ζητήσει την επιβολή του μέτρου κατ’οίκον περιορισμού.
Κορονοϊός Ελλάδα: Αλλαγές στη στρατηγική για το εξιτήριο από τα νοσοκομεία
Κορονοϊός Ελλάδα: Αλλαγές στη στρατηγική για το εξιτήριο από τα νοσοκομεία
Αυστηρά μέτρα, σε ό,τι αφορά τα αρνητικά τεστ που λαμβάνονται υπόψη για την έξοδο ασθενών με κορονοϊό θα εισηγηθεί η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων.
Αλλαγές στη στρατηγική που ακολουθείται στην εξέταση, πριν το εξιτήριο από το νοσοκομείο, προανήγγειλε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.
Όπως ανέφερε, η Επιτροπή θα εισηγηθεί, πιθανότατα αύριο, πιο αυστηρά μέτρα όσον αφορά στα αρνητικά τεστ, δηλαδή την ανάγκη να υπάρξουν δύο αρνητικά τεστ για να βγουν αυτοί οι άνθρωποι από το νοσοκομείο.
«Άνθρωποι οι οποίοι έχουν προβλήματα υγείας, άνθρωποι οι οποίοι έχουν μια πτώση της άμυνας του οργανισμού, παραδείγματος χάριν οι καρκινοπαθείς, άνθρωποι οι οποίοι υποφέρουν σοβαρά όταν νοσούν από αυτή τη νέα νόσο και οι άνθρωποι που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία με αυτή τη νόσο, έχουν μεγαλύτερο διάστημα απέκκρισης του ιού από τον οργανισμό τους», εξήγησε ο κ. Τσιόδρας.
Αλλά για όσους έχουν ελαφρότερες μορφές της νόσου, μορφές που είναι ήπιες, που νοσηλεύονται στο σπίτι με παρακολούθηση ή μορφές που είναι ελαφριές και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, υιοθετούνται όλο και περισσότερο κριτήρια κλινικά, που δεν περιλαμβάνουν τον εργαστηριακό έλεγχο, ώστε οι άνθρωποι αυτοί να αποσυμφορούν το σύστημα υγείας.
«Αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάει η απομόνωση», ξεκαθάρισε ο κ. Τσιόδρας.
Για παράδειγμα ένα κλινικό κριτήριο να είναι κάποιος χωρίς πυρετό τρεις ημέρες και να έχουν περάσει 7 ημέρες από την έναρξη των συμπτωμάτων.
Αυτό είναι ένα κριτήριο που χρησιμοποιεί το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις τον ιό ή δεν μπορείς να το μεταδώσεις, ιδιαίτερα σε ένα άτομο αυξημένου κινδύνου που είναι στο σπίτι σου», πρόσθεσε ο κ. Τσιόδρας.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο news4health.gr
Θρίλερ με νεκρή 20χρονη γυναίκα σε λατομείο στη Θεσσαλονίκη
Σε 20χρονη Ελληνίδα ανήκει η σορός που εντοπίστηκε απόψε στα παλιά λατομεία Παλαιοκάστρου, έξω από την Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, δίπλα στη νεαρή γυναίκα βρέθηκε ένα μικρόσωμο σκυλί που πιθανότατα ανήκει στην ίδια.
Φέρεται κατά τις ίδιες πηγές να ήταν δεμένο με λουρί γύρω από το χέρι της.
Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ AFO.GR
Close