Ελληνική Λύση: Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν καταστροφή της πραγματικής οικονομίας
Με ανακοίνωσή της ζήτησε την άμεση επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας
-
Μητσοτάκης από Κορινθία: Οι παραγωγοί θα αποζημιωθούν με δικαιοσύνη και ταχύτητα
Επίσκεψη του πρωθυπουργού σε καλλιέργειες που έχουν υποστεί ζημιές από τον παγετό
«Όπως έχουμε αποδείξει στο παρελθόν, όπου υπάρχει ανάγκη θα στηρίξουμε με περαιτέρω πόρους και οι εκταμιεύσεις θα γίνουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έτσι ώστε, να μπορείτε να είστε έτοιμοι για την επόμενη χρονιά.
Μιλάμε για καλλιέργειες ανταγωνιστικές, εξαγωγικές, οι οποίες στην ουσία σηματοδοτούν την αγροτική παραγωγή του μέλλοντος.
Και θέλουμε να είμαστε πάντα κοντά σας, να ξέρετε ότι έχετε δυνατότητα να συνεχίσετε να επενδύετε σε αυτό το οποίο κάνετε και σε αυτό το οποίο αγαπάτε», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
Μητσοτάκης: Τα έργα στη Διώρυγα της Κορίνθου θα αναβαθμίσουν όλη την περιοχή
Η υφυπουργός Υγείας τόνισε πως οι εμβολιασμοί στη χώρα μας συνεχίζονται με ταχείς ρυθμού
Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός συνομιλώντας με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Διώρυγας Κορίνθου Α.Ε. Βασίλη Ανδρικόπουλο, τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Παντελή Παντελίδη, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας Γρηγόρη Δημητριάδη, τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων και βουλευτή Κορινθίας Χρίστο Δήμα, τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και βουλευτή Κορινθίας Νίκο Ταγαρά, τη βουλευτή Κορινθίας της ΝΔ Μαριλένα Σούκουλη και τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, σημείωσε ότι για λόγους ασφαλείας η Διώρυγα θα παραμείνει κλειστή για ένα χρονικό διάστημα, ενώ ζήτησε από τους συναρμόδιους φορείς καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για το ταχύτερο δυνατό άνοιγμά της στη ναυσιπλοΐα.
Κατρούγκαλος: Καλά έκανε και απάντησε ο Δένδιας στον Τσαβούσογλου
«Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό έργο», είπε ο πρωθυπουργός
«Ο κ. Κατρούγκαλος πάντα ενημερώνεται από τον κ. Δένδια, άρα δεν υπάρχει έλλειμμα ενημέρωσης.
Μας κατηγορούν για έλλειψη στρατηγικής.
Όχι μόνο δεν υπάρχει έλλειψη στρατηγικής, αλλά ακολουθείται στρατηγική που εστιάζεται στα εξής:
Η κυβέρνηση έχει αναβαθμίσει το διπλωματικό διάλογο της χώρας και στην ΕΕ και με τρίτες χώρες, ενώ είναι συγκεκριμένη η ατζέντα που διαπραγματεύεται πάντα η Ελλάδα.

Για την επόμενη μέρα, ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν δύσκολο συνομιλητή και σε μεγάλο βαθμό αναξιόπιστο.
Η κυβέρνηση έχει ενημερώσει την ΕΕ για τη διάσταση που υπάρχει με την Τουρκία.
Κανείς δε θέλει τη σύγκρουση με την Τουρκία, και δε τη θέλει ούτε ο Ερντογάν», απάντησε από την πλευρά της η κ. Βόζεμπεργκ.
Γεννηματά: Η ΝΔ ακολουθεί τις καθεστωτικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ
«Στα εθνικά θέματα επιχειρείται συναίνεση»
«Μας προβληματίζει περισσότερο για το μετά.

Πέρα από το αυτονόητο, τη διατύπωση των θέσεων της χώρας μας από τον υπουργό Εξωτερικών κατά την συνέντευξη με τον κ. Τσαβούσογλου, προκύπτουν ερωτηματικά.
Πόσο καλά προετοιμασμένη ήταν η συνάντηση; Ποιος ήταν ο στόχος; Τι συζητήθηκε στις κατ' ίδιαν συναντήσεις; Περιμένουμε επίσημη ενημέρωση από την κυβέρνηση.
«Είχαμε συμφωνήσει να μην αναφερθούμε σε θέματα που προκαλούν ένταση»
Όσον αφορά τη Λιβύη, ο Ερντογάν είπε στον Στόλτενμπεργκ, ότι θα πρέπει να δοθεί στη νέα κυβέρνηση της Λιβύης υποστήριξη στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας, προσθέτοντας ότι η Τουρκία είχε παράσχει βοήθεια στο βορειοαφρικανικό έθνος ως προς αυτό, σύμφωνα με τις συμφωνίες που υπογράφηκαν το 2019. Ουσιαστικά δηλαδή, ζήτησε από το ΝΑΤΟ να δείξει ανοχή στην παρουσία τουρκικών δυνάμεων και μισθοφόρων αυτής στη Λιβύη.
«Οι ΗΠΑ στηρίζουν όλες τις προσπάθειες για τη μείωση των εντάσεων στην Αν. Μεσόγειο»
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε τον προβληματισμό της και για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις
Back to top button